Renovatie Parkeergarage Centraal Arnhem, Kennis Event PNNL

Op 9 mei 2019 zal Solid Services aanwezig zijn en een presentatie geven tijdens het Kennis Event van PNNL. Dit Kennis Event staat in het teken van de renovatie van parkeergarage Centraal en andere zaken omtrent renovatie van parkeergarages.

Registreer hier
  • iStock 635732180
Solid Services ondersteunt u in alles wat komt kijken bij een aanbestedingstraject. Zo helpen wij opdrachtgevers met het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en selecteren we voor u de meest geschikte aannemers voor elk type renovatie.

Aanbestedingen

Indien een project aanbesteed dient te worden, kan Solid Services het gehele traject begeleiden. Solid Services zal in overleg met de opdrachtgever het aanbestedingstraject bepalen waarbij desgewenst de aanbestedingsprocedure met bijbehorende documenten opgesteld kan worden.

De procedure en eventueel te volgen wet- en regelgeving is afhankelijk van het type opdrachtgever, de publieke sector (rijksoverheid, gemeenten, provincies, waterschappen, publiekrechtelijke instellingen of sociale-sectorbedrijven) of private sector.

In geval van een onderhandse aanbesteding kan Solid Services, door de jarenlange ervaring in de markt, een goede onafhankelijke afweging maken in de te selecteren onderhoud- en betonreparatiebedrijven. Sommige bedrijven hebben eenmaal meer ervaring in de industrie te werken dan voor een woningbouwvereniging of visa versa.

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft over de aanpak, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 013-5210262.

Voor vragen, een gratis intake of offerte op maat, neem contact op met Patrick Dewez of Jelle Lecluijze.