Maak kennis met de specialisten van Solid Services en lees hier waarom zij iedere dag met veel plezier en veel energie aan het werk zijn.

Team

Patrick Dewez

General Manager

Eenheid
“Het is bijzonder om te zien hoe er bij Solid Services verschillende persoonlijkheden werken die toch een bijzondere eenheid vormen. Het is een plek met een fijne cultuur, waar ruimte is voor creativiteit en waar collega’s met je meedenken. Ik ben trots dat we dit met het hele team hebben opgebouwd.”

‘Paniekprojecten’
“Je kunt me ‘s nachts letterlijk wakker maken voor grote probleemprojecten. Ik word blij van het helpen van een klant in problemen. Dat zijn de mooiste uitdagingen. Als er bijvoorbeeld een fabriek of fabrieksonderdeel stil ligt door grote betonschade of calamiteiten. Dan spring ik bij wijze van spreken midden in de nacht meteen in de auto.”

Carnaval
“Ik geniet ook van het leven. Ik heb een groen-oranje hart en zit in het bestuur van de Tilburgse carnavalsvereniging. Verder ben ik voorzitter van studieclub VNO NCW en lid van Kiwanis, een wereldwijd netwerk van vrijwilligers die zich inzetten voor kinderen. Ik leef dus niet alleen om te werken.”

Jelle Lecluijze

Technical Manager

Passie
Tijdens mijn stage bij Dewez Consulting en Stork CMT is de passie voor beton, renovatie en onderhoud ontstaan. Solid Services staat voor het gebruik van duurzame materialen en het zoeken naar oplossingen binnen bestaand vastgoed in plaats van complete nieuwbouw. Het realiseren van een zo hoog mogelijk resultaat met de beschikbare middelen is daarbij altijd het uitgangspunt.

Vertrouwen
Door op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in de branche, het delen en overbrengen van deze kennis, ook tijdens kleinschalige projecten, ontstaat er vertrouwen tussen Solid Services B.V. en haar opdrachtgevers. De proactieve houding van het team zorgt voor een prettig werkklimaat waarin nieuwe uitdagingen met beide handen worden aangepakt.

Uitdagingen
“Ik houd van uitdaging. Niet alleen op mijn werk, maar ook in mijn vrije tijd. Sporten is voor mij dé manier om mijn grenzen op te zoeken. Ik zwem, fiets en ik trek regelmatig mijn hardloopschoenen aan voor een triatlon. Zonder die uitdaging zou het leven maar saai zijn.”

Mart van der Veeren

Operational Manager

Alles op rolletjes
“Ik houd me hoofdzakelijk bezig met het inplannen van collega’s, zodat het werk op kantoor zo efficiënt mogelijk verloopt. Ik kijk naar de opdrachten die binnenkomen en plan de meest geschikte collega in op dat project. Ik ben de spreekwoordelijke spin in het web. Het is elke dag weer een uitdaging om alles op rolletjes te laten lopen.”

Afgeronde studie
“Waar ik het meest trots op ben? Het afronden van mijn opleiding van de TU in Eindhoven. Ik moest er hard voor werken, maar met flink wat doorzettingsmogen is het gelukt. Waar ik ook trots op ben, is op ons team. We hebben in de afgelopen jaren veel bereikt.”

Woordgrap
“Het leuke aan Solid Services is dat er fijne mensen werken met de nodige droge humor. Tussen alle drukte door maken we vaak een lolletje. Er hangt een fijne werksfeer: we wisselen een woordgrap af met een compliment. Daar houd ik van. Je moet tenslotte met een goed gevoel naar je werk gaan.”

Harry Viveen

Consulting Engineer

Rob Cools

Consulting Engineer

Spoedje
“Wat gaat de dag me brengen? Dat is elke keer weer een verrassing. Het ene moment schrijf ik inspectierapporten en -adviezen, de andere dag rijd ik met spoed naar Groningen, omdat er schade is ontstaan bij een constructie. Elke dag een nieuwe uitdaging: ik houd van die afwisseling.”

Geen hoogtevrees
“Daarnaast houd ik van sporten. Ik doe aan tennis, hardlopen en ik ben vaak in de sportschool te vinden. Ook ben ik één van de gecertificeerde medewerkers met een Rope Access-certificaat. Dat betekent dat ik regelmatig op honderd meter hoogte constructies inspecteer. Zonder last van enige hoogtevrees. Gelukkig maar!”

Meten = weten
“Ik ben acht jaar werkzaam in de branche. Dat heeft me al op veel verschillende plekken gebracht. Ook heb ik verschillende culturen leren kennen, zowel nationaal als internationaal. Onlangs ben ik nog naar Ibiza gevlogen, om daar beton te inspecteren. Mooi om te zien hoe in andere landen wordt omgegaan met onderhoud van constructies. Het meest trots ben ik op de technische kennis die ik in de afgelopen jaren heb vergaard.”

‘Grijze muizen-imago’
“Ik hoor vaak dat mensen niet achter me hadden gezocht dat ik boekhouder ben. Dat komt omdat boekhouders vaak een grijze muizen-imago hebben. Ik ben allesbehalve een grijze muis. In mijn werk ben ik zakelijk en kundig, in mijn vrije tijd uitbundig. Ik vind het gezellig om met vrienden af te spreken en hou van een feestje, maar in mijn werk hou ik van rust en structuur.”

De puzzel oplossen
“De hele dag puzzelen met cijfers vind ik heel prettig. Cijfers blijven me boeien. Het fijne eraan is dat ze geen open eindjes hebben. Ze kloppen altijd.”

‘Zeer kundig’
“Waar ik trots op ben? Dat ik bij onze accountant te boek sta als ‘zeer kundig’. Mijn administratie klopt en is altijd op orde, want eerder ga ik niet naar huis.”

Sharon van Bijsterveld

Office Manager

John Post

Project Engineer

Iedere dag is anders. De ene dag breng je schademechanismes van een parkeergarage in kaart terwijl je een volgende dag de oorzaak van schades op een industriële plant aan het onderzoeken bent. Het werk van een inspecteur is heel divers.

Als inspecteur is het cruciaal dat je nauwkeurig te werk gaat. Je moet situaties van verschillende kanten bekijken en je wil natuurlijk geen fouten maken. Ons advies is dan ook van groot belang. Deze verantwoordelijk is groot, maar daarom ook uitdagend.

Het werk dat we opleveren moet volledig en goed zijn. De bevindingen van een inspectie en vergaarde informatie kan op ons kantoor in Udenhout met collega’s worden besproken om tot een goed afgewogen advies te komen.

We werken hier met zijn allen aan een gezamenlijk doel.

Johnny Lensen

Project Manager
Johnny Lensen

Project Manager Solid Services Johnny Lensen

Pieter van Hulst

Project Engineer

Ton van Houwelingen

Project Engineer

Mark Theunis

Maintenance

Elon van Ham

Inspection Engineer

Rob Pooters

Inspection Engineer

Maykel Roelen

Project Engineer

Hans Dekker

BU Manager Coating Division

NACE CIP level III / NACE Instructor

Lia de Mooij

Structural Engineer | Project Engineer

Pieter Joosen

Structural Engineer

Ester Checa Jerez

Structural Engineer

Bojan Robbe

Project Manager