Door steeds meer klanten groeit Solid Services de laatste jaren uit zijn voegen. Daarom zijn we regelmatig op zoek naar nieuw talent dat onze opdrachtgevers naar grote hoogtes helpt te stijgen.

Werken bij

Solid Services is een jonge organisatie zonder rangorde. Wij zijn stuk voor stuk goed in wat we doen. We waarderen dat aan elkaar, want zo leren we van elkaar. We werken hard en zijn tussen al dat doorpakken zeker in voor een (niet al te) slechte woordgrap. Ons team voelt tegelijkertijd als een hechte vriendengroep, dat maakt het werk extra leuk.

Onze opdrachtgevers
Brabantse gemoedelijkheid meets Randstedelijk aanpakken, daar staan we om bekend bij onze opdrachtgevers. Daarover gesproken: dat zijn namen als Akzo Nobel, Cargill, Yara, de provincie Noord-Brabant, de gemeente Den Haag en WonenBreburg. Ontzettend leuke klanten om voor te werken!

Not another day at the office
Een gemiddelde werkdag bij Solid Services is niet in beton gegoten. Het kan dus echt alle kanten op. Het ene uur werk je in alle rust een rapport uit en het andere uur ben je op pad voor een spoedklus op honderd meter hoogte. Wij houden van variatie!

Klaar voor een leuke uitdaging?
Ben jij onze kersverse collega die graag meters wilt maken? Heb jij een hart van/voor beton? Wil je werken in een jonge organisatie? Solliciteer dan snel. We zijn benieuwd naar wat je te vertellen hebt.

Solliciteren?

Bekijk onze vacatures

 

Staan er even geen vacatures op deze pagina? Verblijd ons dan spontaan met je cv en motivatie.

Open sollicitatie