In een technische omschrijving verwoorden we eenduidig wat er precies moet worden gedaan op het gebied van onderhoud. Afhankelijk van uw wensen gieten we onze kennis en bevindingen in een functionele of gedetailleerde omschrijving.

De kennis van de medewerkers van Solid Services wordt door vakgerichte cursussen en opleidingen continu verbeterd. Daarnaast wordt op regelmatige basis de kennis opgehaald door het organiseren van interne lezingen door de verschillende kennispartners in de markt. Hierdoor is het kennispeil van de medewerkers van Solid Services altijd up-to-date.
Een eenvoudige hersteladvies kan onderdeel uitmaken van het inspectierapport. Maar voor een complex of uitgebreid reparatie- of renovatieadvies is na de verslaglegging van de constateringen eerst overleg nodig met de opdrachtgever. Een gebouw of constructie kan immers op zeer veel verschillende manieren worden aangepakt waarbij zowel esthetische als financiële argumenten meewegen.

Solid Services zal samen met de opdrachtgever de juiste afwegingen maken. Afhankelijk van de omvang van het renovatietraject zal geadviseerd worden te kiezen voor het werken met een eenvoudige werkomschrijving of met een (STABU) bestek. Hiermee kunnen prijzen worden opgevraagd waardoor een betere prijsvergelijking kan worden gemaakt.

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft over de aanpak, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 013-5210262 of advies@solidservices.nl.

Voor vragen, een gratis intake of offerte op maat, neem contact op met Chris Suurmond of Rob Cools.