Solid Services ondersteunt u in alles wat komt kijken bij een aanbestedingstraject. Zo helpen wij opdrachtgevers met het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en selecteren we voor u de meest geschikte aannemers voor elk type renovatie.

Indien een project aanbesteed dient te worden, kan Solid Services het gehele traject begeleiden. Solid Services zal in overleg met de opdrachtgever het aanbestedingstraject bepalen waarbij desgewenst de aanbestedingsprocedure met bijbehorende documenten opgesteld kan worden.

De procedure en eventueel te volgen wet- en regelgeving is afhankelijk van het type opdrachtgever, de publieke sector (rijksoverheid, gemeenten, provincies, waterschappen, publiekrechtelijke instellingen of sociale-sectorbedrijven) of private sector.

In geval van een onderhandse aanbesteding kan Solid Services, door de jarenlange ervaring in de markt, een goede onafhankelijke afweging maken in de te selecteren onderhoud- en betonreparatiebedrijven. Sommige bedrijven hebben eenmaal meer ervaring in de industrie te werken dan voor een woningbouwvereniging of visa versa.

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft over de aanpak, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 013-5210262 of advies@solidservices.nl.

Voor vragen, een gratis intake of offerte op maat, neem contact op met Chris Suurmond of Rob Cools.