Door verschillende opties voor het herstel van gebreken tegen elkaar af te wegen in relatie tot de restlevensduur van de constructie en de gewenste beheerstrategie, zijn wij in staat om voor ieder gebrek een passend hersteladvies te geven.

Door de jarenlange ervaringen in deze sector zijn de adviseurs van Solid Services goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt. Uiteraard wordt uit het enorme gamma aan producten in de markt de juiste geselecteerd en, indien gewenst, geadviseerd of zelfs voorgeschreven in het bestek.
Een eenvoudig hersteladvies kan onderdeel uitmaken van het inspectierapport. Maar voor een goede reparatie of renovatieadvies is na de verslaglegging van de constateringen uiteraard eerst overleg nodig met de opdrachtgever. Een gebouw of constructie kan immers op zeer uiteenlopende manieren worden hersteld waarbij functionele, esthetische maar vooral ook financiële argumenten meewegen. Solid Services zal de opdrachtgever van advies voorzien om de juiste overwegingen te kunnen maken.

Afhankelijk van de omvang van het renovatietraject zal geadviseerd worden te kiezen voor het werken met een eenvoudige werkomschrijving of met een (STABU) bestek. Hiermee kunnen prijzen worden opgevraagd waardoor een betere prijsvergelijking kan worden gemaakt.

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft over de aanpak, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 013-5210262 of advies@solidservices.nl.

Voor vragen, een gratis intake of offerte op maat, neem contact op met Chris Suurmond of Rob Cools.