Koen is bij Solid Services begonnen als stagiair en heeft bouwkunde gestudeerd aan de TU/e. Waar veel van zijn medestudenten kozen voor een van de grote namen in de bouwwereld, koos Koen voor een klein specialistisch ingenieursbureau.

Werken bij Solid Services: Koen van Deurzen

Koen pakt diverse zaken op binnen Solid Services, denk hierbij aan inspecties en onderzoeken, projectmanagement, het opstellen van begrotingen en bestekken en een digitale quickscan om snel de conditie van diverse constructieonderdelen van bijvoorbeeld een industriële plant in kaart te brengen.

"Teamgevoel"
De start bij Solid Services voelde vertrouwd, je wordt meteen opgenomen in het team. Ik heb van oud medestudenten weleens gehoord dat ze het gevoel hebben om een nummer te zijn binnen het bedrijf, dat zal hier niet snel gebeuren.

"Over de grens"
Los van de afwisseling in het werk bevalt het mij dat we ook grote klanten hebben met "beton" in het buitenland. Ik heb bijvoorbeeld inspecties uitgevoerd in Barcelona en Manchester en begeleidt een renovatietraject in Liverpool. Het is geweldig om door het specialistisch werk dat wij doen op deze plekken te komen.

  • Koen van Deurzen: Projectmanager

"kennis borgen"
Op dit moment bestaat het team uit zowel ervaren specialisten als nieuwe, jonge inspecteurs, waarbij je merkt dat er veel uitwisseling van ervaringen en kennis plaatsvindt. Gezien de groeiplannen van Solid Services is het van belang dat dit blijft plaatsvinden. Vastleggen van kennis op een centraal punt, een uitgebreide kennisbank die eenvoudig toegankelijk is, is een uitdaging waar ik graag mijn steentje aan bijdraag. 

Werken bij Solid Services?

Sta jij bekend om je Brabantse gemoedelijkheid en je Randstedelijke werkmentaliteit? Ben jij de intellectuele en technische collega die de naam Solid Services waarmaakt? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren voor de functie:

Projectmanager

"De start bij Solid Services voelde vertrouwd, je wordt meteen opgenomen in het team"