Solid Services 12,5 jaar!

Solid Services bestaat 12,5 jaar! Een mijlpaal!

Precies 12,5 jaar geleden is Solid Services begonnen ergens in een achterkamertje op zolder en nu staat er een heus bedrijf met bijna 20 medewerkers....

Jubileum Solid Services
Solid Services voert inspecties uit aan verschillende bouwkundige en civiele constructies van beton. Van een zeesteiger of een kunstwerk tot balkon of galerij, Solid Services legt de staat van het object op een inzichtelijke wijze vast.

Betoninspectie en schade-analyse

Solid Services voert inspecties uit conform de daarvoor geldende richtlijnen en CUR-aanbevelingen. We maken daarbij onderscheid in verschillende inspectieklassen, van een globale schouw tot technische inspecties en diepgaande schade-analyses waarin de restlevensduur van het object wordt bepaald.

Het doel van de opdrachtgever staat altijd aan de basis voor de wijze waarop de inspecties en analyses worden uitgevoerd.

De specialisten van Solid Services worden bijvoorbeeld ingeschakeld wanneer er schade is geconstateerd aan (betonnen onderdelen van) gebouwen of constructies. Schades aan (beton)constructies kunnen vele oorzaken hebben. Gebruik van ongeschikte materialen, ontwerp- en uitvoeringsfouten, degradatie door chemische processen of andere gebreken. Solid Services kan u helpen in de zoektocht naar de achterliggende oorzaak en onze inspecteurs zullen voor zover nodig metingen uitvoeren of monsters nemen van de betreffende constructie (onderdelen).

Solid Services beschikt over een eigen laboratorium en een netwerk aan specialisten en is daardoor in staat ieder probleem op een adequate manier aan te pakken. De onderzoeksresultaten en de gegevens uit de inspectie worden samengebracht in een heldere en overzichtelijke rapportage met een reparatieadvies, prioritering van onderhoudsactiviteiten en indien gewenst ook een begroting.

Of het nu specifiek gaat om uitkragende balkon- en galerijvloeren, breedplaatvloeren (bollenplaatvloeren), of wat voor een (beton)constructie dan ook, Solid Services is de juiste partner voor het inspecteren en analyseren van uw gebouw of constructie.

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft over de aanpak, kunt u ten alle tijden contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 013-5210262.

Voor vragen, een gratis intake of offerte op maat, neem contact op met Patrick Dewez of Jelle Lecluijze.