Op 30 maart 2023 zal de eerste Zuidelijke Betonreparatiemiddag worden georganiseerd.
Doel van die dag is te laten zien hoe deugdelijk onderzoek, onderhouden, repareren en versterken van betonconstructie bijdraagt aan de circulaire economie waarnaar we op weg zijn.

08 feb 2023

Zuidelijke Betonreparatiemiddag

Niet slopen maar behouden, nieuwe mogelijkheden creëren door versterken en inzet nieuwe technieken. Want: geen circulaire economie zonder betononderhoud.
Hoe dit technisch aspect beleidsmatig en strategisch is in te passen en welk leiderschap daarvoor nodig is, krijgt bijzondere aandacht tijdens deze Zuidelijke Betonreparatiemiddag. Plannen zijn immers leuk maar hoe krijg je ecologisch intelligent werken doorgevoerd om die ook te realiseren? Het BOP zal u daarover tijdens de Zuidelijke betonreparatiemiddag alles vertellen. Een middag dus die boeiend is voor iedereen die zich bezig houdt of betrokken is bij circulaire economie en het invullen daarvan. Beleidsmakers, beslissers en uitvoerenden.

De Zuidelijke Betonreparatiemiddag vindt op 30 maart 2023 plaats in de LocHal in Tilburg. Voor meer informatie download u de PDF-flyer en lees ook het artikel in de BouwAktua van januari 2023 (blz 18 en 19).

Interesse in een toegangskaart?
Neem contact op met Angelique Nagtegaal: e-mail BOP@supportenservices.nl of bel 0642316931.