14 jul 2023

Krachtenbundeling Solid Services en Nepocon

Krachtenbundeling Nepocon en Solid Services
Elkaar versterken door samen te werken

Partnerschap krijgt betekenis: Nepocon en Solid Services zetten in op synergie door hun krachten te bundelen. Door het delen van elkaars expertises worden beide organisaties versterkt. Deze samenwerking leidt onder andere tot een uitbreiding van elkaars dienstenportfolio én een landelijke aanwezigheid. Naast de Nepocon-vestigingen in Hengelo, Amersfoort, Schiedam en Akersloot is met de toevoeging van Solid Services ook de locatie Udenhout vertegenwoordigd. Op deze manier zijn we altijd dicht bij onze klanten.

Solid DNA blijft bestaan

Solid Services is al 16 jaar dé specialist in schade, onderhoud en beheer van bestaande betonnen en stalen constructies. Het bedrijf heeft, net als Nepocon, een sterke focus op kwaliteit en specialistische kennis. Ook de persoonlijke bedrijfscultuur is een gemeenschappelijke factor. Hierdoor is de samenwerking een logische keuze. Verder blijft Solid Services de huidige werkwijze hanteren en ook de klanten houden hun vertrouwde contactpersonen binnen het bedrijf. Ook de naam, huisstijl en het ‘Solid DNA’ blijven gehandhaafd.

Uitbreiding dienstenportfolio

Door deze strategische samenwerking ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Aangrenzende expertises binnen het specialistische vakgebied zijn aanwezig. Voor Nepocon betekent het dat er op deze manier ook kennis op het gebied van betonnen en stalen constructies in huis is. De medewerkers van Solid Services kunnen op hun beurt terugvallen op de expertise van hun nieuwe collega’s bij Nepocon. Zij beschikken over de knowhow binnen de werkvelden Constructies, Water, Geotechniek en Bouw & Industrie. Sinds afgelopen jaar is ook Akerveld Engineering onderdeel van Nepocon, een deskundige op het gebied van staalconstructie en werktuigbouw van bruggen, sluizen en industriële machines.

Nepocon en Solid Services zien uit naar een duurzame samenwerking!