Solid Services 12,5 jaar!

Solid Services bestaat 12,5 jaar! Een mijlpaal!

Precies 12,5 jaar geleden is Solid Services begonnen ergens in een achterkamertje op zolder en nu staat er een heus bedrijf met bijna 20 medewerkers....

Jubileum Solid Services
In de loop der jaren heeft Solid Services een geavanceerd laboratorium ontwikkeld. Hier voeren wij alle benodigde testen en proeven in eigen beheer uit. We vinken een uitgebreide checklist af om de status van het beton te bepalen.

laboratoriumonderzoek

Materiaalkundig onderzoek geeft vaak uitsluitsel over de oorzaak van  gebreken en geeft inzicht in de kwaliteit van toegepaste materialen. Solid Services beschikt over een eigen laboratorium waar diverse onderzoeken kunnen worden uitgevoerd. Wij maken daarbij onderscheid in fysisch -, chemisch - en microscopisch onderzoek.

Enkele voorbeelden van een fysisch onderzoek zijn de bepaling van: druksterkte, buig-treksterkte, splijt-treksterkte, hechtsterkte, porositeit en permeabiliteit.
Chemische onderzoeken bestaan onder andere uit chloride-analyses en onderzoek naar chemische aantasting bijvoorbeeld door zuren.
Microscopisch onderzoek wordt ingezet bijvoorbeeld bij Alkali Silica Reactie (ASR)schades in beton of bij het bepalen van de samenstelling van beton.

Neem contact met ons op

Indien u vragen heeft over de aanpak, kunt u contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 013-5210262.

Voor vragen, een gratis intake of offerte op maat, neem contact op met Patrick Dewez of Jelle Lecluijze.