Rob is direct na zijn opleiding begonnen bij Solid Services als de derde medewerker en heeft de groei van Solid Services vanaf het begin meegemaakt. Rob had al een vriendschappelijke relatie met een van de eigenaren en rolde zo het bedrijf binnen.

Werken bij Solid Services: Rob Cools

"meester/gezel-constructie"
Ik vind het leuk om nieuwe medewerkers te begeleiden. Inspecties doen we altijd in tweetallen, waardoor nieuwe mensen het vak snel leren. Dat moet ook wel, want onze projecten worden steeds groter en complexer, je hebt te maken met fabrieken, machines die door trillingen invloed uitoefenen op beton, chemische invloeden en ga zo maar door.

"veel kennis bij het management"
Het managementteam bestaat uit mensen die met hun voeten in de klei hebben gestaan en dat is wel zo fijn. Dat betekent dat je ook inhoudelijk over een project met elkaar in discussie kan gaan en dat je rugdekking hebt waar nodig.

  • Rob Cools: Projectleider/Adviseur

"abseilen tijdens mijn werk"
Het komt voor dat we objecten inspecteren waarvoor het noodzakelijk is dat je moet abseilen om vervolgens op hoogte een proefboring te doen. Ik ben zelf vrij sportief aangelegd, dus meld ik me altijd aan voor dergelijke klussen! Het abseilen is natuurlijk eerder uitzondering dan regel, maar de diversiteit in werkzaamheden is wel de reden waarom ik na al die jaren het  nog steeds zo naar mijn zin heb hier.

We doen steeds meer aan projectbegeleiding, denk dan aan werkvoorbereiding, planning, financieel, hersteladviezen, bestek uitwerken, klant ondersteunen bij aanbestedingen, en audits op uitvoerende werkzaamheden van de gekozen aannemer.

Werken bij Solid Services?

Zie jij jezelf al dobberen in een klein bootje onder een reusachtige steiger? Abseilen van een indrukwekkende hoogte? Of een drone de lucht insturen om ieder detail van een betonnen constructie te kunnen inspecteren? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren voor de functie:

Adviseur/Inspecteur

"De diversiteit in werkzaamheden is de reden waarom ik het na al die jaren nog steeds zo naar mijn zin heb"