Renovatie Parkeergarage Centraal Arnhem, Kennis Event PNNL

Op 9 mei 2019 zal Solid Services aanwezig zijn en een presentatie geven tijdens het Kennis Event van PNNL. Dit Kennis Event staat in het teken van de renovatie van parkeergarage Centraal en andere zaken omtrent renovatie van parkeergarages.

Registreer hier
  • Kiemtoren Cargill Malt Herent-4
Kathodische bescherming van beton (KB) is niet meer weg te denken binnen het betononderhoud. KB stopt en voorkomt corrosie en zonder toepassing van KB is duurzaamheid (zeker bij chlorideschade) niet te bereiken.
01 Mar 2018

Studiemiddag Kathodische Bescherming

In Nederland wordt KB inmiddels 30 jaar toegepast op beton en in die periode heeft deze methodiek een stormachtige groei en ontwikkeling doorgemaakt. En dit gaat nog steeds door. Derhalve een goed moment om de laatste nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot technieken, materialen, toepassingen en kennis met elkaar te delen.

Het KB-Kenniscentrum organiseert op donderdag 31 mei 2018 een studiemiddag in Utrecht (Locatie TNO, Princetonlaan 6, 3584 CB Utrecht). 

Voor meer informatie check de website van het KB Kenniscentrum (www.kb-kenniscentrum.nl) en meld je aan voor de studdiemiddag.

Programma

 

12.00 uur Inloop met lunch
13.00 uur Aanvang programma:

  1. “KB ontwikkelt zich nog steeds” (R. Polder - TU Delft)
  2. "Discrete titanium anodes in een silicaatmortel" (R. Giorgini - CorrPRE)
  3. "Case: Tafelconstructies onder viaducten met ingeboorde titaniumanodes voor de bescherming van wapening- en voorspanstaal op grote diepte” (H. van den Hondel - Vogel Kathodische Bescherming)
  4. "Case: Parkeergarage Heuvelpoort met titanium stripanodes in een dunne mortellaag” (R. Meijer - Freyssinet)
  5. “Case: KB met geleidende coating op uitkragende galerijvloeren voor het borgen van de constructieve veiligheid” (E. Ermens - Nebest)
  6. “Case: Gevelrestauratie BP-Building Antwerpen met behulp van galvanische KB" (J. Hulsmans - Renotec)
  7. "KB en KPre: steeds eenvoudiger, steeds meer prefab" (J. Leggedoor - Care4Concrete)
  8. “Berekening van de ontwerplevensduur van galvanische anodes - Eindrapport van Studiegroep Galvanische Anodes" (A. van den Hondel - Cathodic Protection Advice)

17.00 uur Einde programma