Renovatie Parkeergarage Centraal Arnhem, Kennis Event PNNL

Op 9 mei 2019 zal Solid Services aanwezig zijn en een presentatie geven tijdens het Kennis Event van PNNL. Dit Kennis Event staat in het teken van de renovatie van parkeergarage Centraal en andere zaken omtrent renovatie van parkeergarages.

Registreer hier
 • Provinciehuis Noord Brabant
Solid Services heeft alle benodigde expertises in huis om ook van uw betonrenovatieproject een succes te maken. Van schade-inspectie tot directievoering en alles wat daartussen valt, wij regelen het voor u.
Hoe mogen wij u helpen?

Diensten

Solid Services heeft alle benodigde expertises in huis om ook van uw betonrenovatieproject een succes te maken. Van schade-inspectie tot directievoering en alles wat daartussen valt, wij regelen het voor u.

 • Tegen beperkte kosten en binnen een kort tijdsbestek voert Solid Services een quickscan uit van al uw assets. Hierbij wordt de staat van de objecten en de mogelijke risico's voor mens, milieu en processen op een inzichtelijke manier in kaart gebracht.

  Lees meer
 • Solid Services voert inspecties uit aan verschillende bouwkundige en civiele constructies van beton. Van een zeesteiger of een kunstwerk tot balkon of galerij, Solid Services legt de staat van het object op een inzichtelijke wijze vast.

  Lees meer
 • Vanaf 1 januari 2016 geldt er een onderzoeksplicht voor flatgebouwen gebouwd voor 1975. De betonnen galerij- of balkonvloeren van deze flats kunnen namelijk onveilig zijn.

  Lees meer
 • In de loop der jaren heeft Solid Services een geavanceerd laboratorium ontwikkeld. Hier voeren wij alle benodigde testen en proeven in eigen beheer uit. We vinken een uitgebreide checklist af om de status van het beton te bepalen.

  Lees meer
 • Door verschillende opties voor het herstel van gebreken tegen elkaar af te wegen in relatie tot de restlevensduur van de constructie en de gewenste beheerstrategie, zijn wij in staat om voor ieder gebrek een passend hersteladvies te geven.

  Lees meer
 • In een technische omschrijving verwoorden we eenduidig wat er precies moet worden gedaan op het gebied van onderhoud. Afhankelijk van uw wensen gieten we onze kennis en bevindingen in een functionele of gedetailleerde omschrijving.

  Lees meer
 • Solid Services ondersteunt u in alles wat komt kijken bij een aanbestedingstraject. Zo helpen wij opdrachtgevers met het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en selecteren we voor u de meest geschikte aannemers voor elk type renovatie.

  Lees meer
 • Gedurende het renovatietraject bewaken wij de kwaliteit door toezicht op de werkzaamheden en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Op basis van projectspecifieke inspectie- en testplannen worden toets- en keuringsmomenten opgenomen in de planning.

  Lees meer
 • Solid Services krijgt een kick van geslaagde projecten. Als projectmanager doen we er dan ook alles aan om van ieder renovatieproject een succes te maken.

  Lees meer